Hundepoter - krokodilleolie til tørre og revnede poter

Tørre hundepoter og salt 


Hvordan krokodilleolie kan hjælpe dig med tørre hundepoter og hundepoter salt. 

Hvorfor er CrocOil godt mod lige tørre hundepoter?


CrocOils sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem, der ønsker en naturlig pleje af betændte sår. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungere antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7 ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder.


Krokodilleolie kan hjælpe om vinteren når hundepoterne bliver påvirket af salt på vejene og fortoverne. Påføre krokodilleolie på poterne og se hvordan det heler. 


Hundepoter salt - hvordan du passer på hundepoterne om vinteren!


Hundepoter og salt er en dårlig kombination, men meget kan gøres forbyggende for at afhjælpe det problem, som vintersaltede fortove kan forvolde. 


Hvorfor begynder hunden at halte, ryste poterne eller bide i poterne?

Når hunden pludselig halter og virker irriteret i en eller flere poter, skyldes det om vinteren ofte forfrysning eller ætsning/irritation fra saltet.


Det sker at hunden slikker sig overdrevent på poterne efter gåturen.

Det kan give anledning til eksem eller irritation i huden mellem trædepuderne. Hvis det sker, kan det være nødvendigt, at aflægge dyrlægen et besøg.


Salt hundepoter - hvad kan gøres?


Men meget kan gøres forebyggende for at undgå, at det når dertil. Vand fryser som bekendt ved nul grader, men saltet nedsætter vandets frysepunkt med flere grader.


Det betyder at poterne udsættes for temperaturer ned til minus 6-10 grader, der er grænsen for saltets virkning.

De lave grader giver anledning til forfrysning, der virker på samme måde som en forbrænding. Nogle hunde får problemer med, at deres trædepuder revner, og det gør ondt, når hunden går. 


Smerten skyldes, at saltet udtørrer trædepuderne, som revner og bevirker, at saltet kommer i kontakt med det underliggende væv i hundens poter, som irriteres og gør ondt, der skal ikke mange ture til på de forkerte steder, før skaden er sket.


Nogle hunde mærker aldrig noget og andre skal bare have en tur på det forkerte sted før skaden er sket.


Tørre hundepoter og hvordan krokodilleolie kan hjælpe


For at forebygge revnede trædepuder kan du skylle saltet af din hunds poter, tørre dem, og påføre CrocOil for at forebygge udtørring og hjælpe dem med at hele, hvis de har fået rifter eller irritationer. Krokodille olie er ideelt i denne her situation - tørre hundepoter og hundepoter der er påvirket pga salt. 

Hudpleje med

krokodilleolie

Hos Crocoil finder du lækre og effektive hudplejeprodukter med krokodilleolie.