Akne

Brug CrocOil til akne

Bumser og akne (Acne vulgaris)


Hvad er akne?


Akne (acne vulgaris) dækker hele spektret fra hudorme til de mere ubehagelige former for akne

Akne er en meget almindelig hudlidelse, der rammer næsten alle unge tidligt i puberteten. Den skyldes betændelse i de små talgkirtler, der omgiver de fine hår i ansigtet og på overkroppen.

Aknens sværhedsgrad tiltager og når sit maksimum i 17-19-års alderen. Herefter aftager den gradvist hos de fleste og brænder oftest ud omkring 25-års alderen. Enkelte følsomme personer kan have akneproblemer, til de er omkring 40 år. Desuden kan akne forekomme hos kvinder før menstruation og under graviditet og hos mennesker, der bliver udsat for ekstrem påvirkning af huden ved kulde, varme eller kraftig forurening.


Hvorfor får man akne?


I puberteten øges kroppens produktion af mandligt kønshormon (androgen) hos begge køn. Det stimulerer talgkirtlerne til en øget produktion af hudfedt. Talgkirtlerne findes primært i ansigt og ryg og bryst.

Hos nogle personer er talgkirtlerne ekstremt følsomme overfor mandligt kønshormon. Det er disse personer, som oftest er mænd, der rammes af akne i så svær grad, at det er nødvendigt med lægehjælp.

Samtidig med, at produktionen af hudfedt øges, vil talgkirtlernes udførselsgange forsnævres, så hudfedtet får svært ved at komme ud. Men produktionen fortsætter uanfægtet. Det bevirker, at der dannes en øm bule, nærmest som en ballon, der fyldes med vand, indtil talgkirtlen ødelægges, hudfedtet siver ud i huden, og der kommer en pusfyldt bums.

Bumserne opstår på grund af hudbakterien Propionebacterium acnes, der lever af hudfedt. Under nedbrydningen af hudfedtet dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, som irriterer talgkirtlen, så der opstår betændelse i den.


Hvordan føles akne?


Først viser det sig som åbne og lukkede hudorme. De lukkede hudorme ses som små hvide knopper, de åbne som mørkt farvede pletter, der kan klemmes ud af huden. De lukkede hudorme kan udvikle sig til ømme, røde, småknuder, der afløses af egentligebumser, som indeholder nedbrudt hudfedt. Betændelsen aftager over dage til uger afhængigt af sværhedsgraden

Svær akne kan hele op og efterlade ar, der vil følge én resten af livet. Akne kan være psykisk belastende og ødelægge et normalt socialt liv. Derfor er det vigtigt med en tidlig og god behandling. Man skal ikke være bange for at gå til læge på grund af akne; jo tidligere man kommer i gang med behandlingen jo flottere bliver resultatet, og jo mindre bliver risikoen for udvikling af ar.Vi har netop modtaget en ordrebekræftelse vedr. MarketGoo (info@rubberfence.dk), men vi har ikke bestilt dette produkt !
Hvorfor er CrocOil godt mod lige præcis det?


CrocOil’s sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem der ønsker en naturlig pleje af betændte sår, og andre ubalancer i huden. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungerer antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7 ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder.
  Obs. Krokodilleolie er ikke et lægemiddel, men en alternativ måde at pleje hudlidelser.

Acne-pakke 5A-1506681254138
Acne-pakken 1

Akne Pakker 

Aken pakken indeholder ansigtssæbe og den rene krokodilleolie.

Læs mere om produkterne her