Crocoil til Betændte sår

Crocoil til Betændte sårDøjer du med et sår med betændelse? Eller har du et sår der bare ikke rigtigt vil hele?


Så bør du læse her, for så kan det være CrocOil er noget for dig?


Alle kender til at have et sår, der bare ikke rigtigt vil heale, eller et sår der måske går lidt betændelse i. Der kan være mange grunde til det, men ofte hjælper det at give huden et lille boost, og en lille smule hjælp til at restituere. En god og naturlig måde at gøre dette på, er at give huden et ekstra tilskud af, hvad den allerede selv består af, nemlig hudolier.Hvorfor er CrocOil godt mod lige præcis det?


CrocOil’s sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem der ønsker en naturlig pleje af betændte sår, og andre ubalancer i huden. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungerer antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7 ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder.Hvordan bruges CrocOil ved små sår og rifter?


  • Sørg for at såret el. riften er ren!
  • vask evt. området med en Naturlig neutral sæbe (evt. CrocOil’s ansigtssæbe)
  • Derefter påføres olien på såret el. riften 1 til 2 gange dagligt.


  Obs. Krokodilleolie er ikke et lægemiddel, men en alternativ måde at pleje hudlidelser.

Repair Salve

Denne blødgørende salve er den perfekte løsning til reparation af områder af huden, som kræver ekstra opmærksomhed."Ren Krokodilleolie" er, som navnet fortæller: REN.Kig ind i vores webshop og find de bedste produkter til dine behov.


Over hele verden anvender mange krokodilleolie og oplever oliens lindrene egenskaber på mennesker og dyr.

KONTAKT

LINKS

Ring til os:

2629 2660

E-mail:

Crocoil.dk

kontakt@crocoil.dk

Krokodilolie er rig på omega 3, 6,  og 9. Indeholdet af omega 9 er med til at fremme heling og lukning af sår, og en blanding af omega 6 og 9 olier, er kendt for at fungere antibakterielt og svampedræbende

BETALINGSMETODER

Copyright @ All Rights Reserved Crocoil ApS

Crocoil ApS  -  cvr. 36685948