Herpes

Kan krokodilleolie afhjælpe mit forkølelsessår? Herpes sår…

Der er mange forskellige typer af herpes, men kun 8 der smitter mellem mennesker, hvor af de to mest almindelige typer er:


HSV1 giver primært infektion i mund, svælg, ansigt og øjne. Det er for eksempel HSV1 der giver de meget velkendte forkølelsessår på læberne.

HSV2 rammer hud og slimhinder i området omkring kønsorganerne.


Begge virustyper kan dog inficere alle disse områder.


Hvordan føles et herpesudbrud og hvordan smitter det?


Når man først er smittet med Herpes simplex virus (HSV) får man som regel tilbagevendende udbrud af små, smertefulde og væskeholdige blistre i huden, det hyppigste områder er munden, på læberne, men også i øjne eller på kønsorganerne. HSV er særdeles smitsom og smitter ved direkte kontakt med sår eller blistre, og af og til også i smittede områder, der ikke bærer sår.


De fleste mennesker med HSV mærker en prikken, stikken eller svien inden et ud brud, denne følelse kan komme få timer men også dage inden selve udbruddet, som udløser små blærer i hud eller slimhinder, og det første udbrud kaldes primærinfektionen. Når udbruddet og såret heler op, forbliver virus i en slags dvale i nervesystemet. Virus bliver så i perioder aktiveret på ny, deler sig og bevæger sig langs nerverne ud til huden, hvor HSV bevirker udbrud af blærer i det tidligere ramte hudområde. Af og til er virus tilstede i huden, også selvom der ikke er synlige forandringer.


Hvordan behandler man Herpes?


Der findes ingen behandling der kan fjerne infektionen, når man først har fået den. Men der er flere forskellige behandlingsmuligheder med antivirale medikamenter, man kan bruge ved udbruddene. som for eksempel acyclovir, valacyclovir og famciclovir nedsætter udbruddets omfang og længde. Behandlingen er mest effektiv, når den startes tidligt, det vil sige allerede når man kan mærke generne med prikkende, stikkende eller sviende fornemmelser i huden. Hvis der ventes til det udvikler sig til et udbrud, har disse en begrænset effekt. Mindre og mere begrænsede udbrud kan behandles med cremer der indeholder antiviralt middel (Et antiviralt middel er et stof, som bekæmper reproduktionen af Vira i celler).Hvorfor er CrocOil godt mod lige præcis det?


CrocOil’s sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem der ønsker en naturlig pleje af betændte sår, og andre ubalancer i huden. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungerer antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7                          ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder.Hvordan bruges Crocoil som lindrende behandling, inden og under et herpes udbrud?


der opnås det bedste resultat ved brug af olien så tidligt i forløbet som muligt! (helst allerede ved de første tegn på prikken, svien, kløen). Hvis på læberne kan det anbefales at bruge CrocOil’s lip-balm.

påfør olien på området 2 – 5 gange dagligt. Dette medfører i mange tilfælde, at det ikke udvikler sig til et reelt udbrud.

fortsæt behandlingen indtil enten symptomer eller udbruddet er væk.

Crocoil er et 100% naturligt produkt og kan derfor også bruges sideløbende med anden behandling, evt. med antiviralt medikamenter, hvis dette ønskes.


Obs. Krokodilleolie er ikke et lægemiddel, men en alternativ måde at pleje hudlidelser.


Repair Salve

Denne blødgørende salve er den perfekte løsning til reparation af områder af huden, som kræver ekstra opmærksomhed.

o.s.: Har ikke haft forkølelsessår i flere måneder!!!

Krokodille olie burde alle med de problemere blive badet i!

Kan varmt anbefales...


o.s.: Når jeg kan mærke det er på vej, så smør jeg det på... Når jeg kan mærke det "lille stik" hvis du forstår... Når man kan mærke ømheden på læben. Og nogle gange uden det er på vej tager jeg det på om aftenen bare for at dræbe det, der er, fordi jeg er pylret :-)


o.s.: ok, lider nemlig selv meget af det, så det er fedt at du deler ud af din erfaring .... tak :-)