Heste.Muk

MUK :

Muk i kodeledet


Muk kan være meget smertefuldt for din hest.


Muk opstår når kodeleddet er fugtigt. Muk er en hudbetændelse, som optræder i kodebøjningen og på benene af heste. Årsagen kan være manglende hygiejne af hestens ben samt mangelfuld udmugning af hestens boks. Det kan også opstå, hvis hesten går i blød jord, tøsjap og sne. Salt og sand kan også være medvirkende årsager til, at muk opstår. Den mangelfulde hygiejne bevirker, at der kan opstå små sår i huden, og der opstår en betændelsestilstand.Hvorfor er CrocOil godt mod dette??


CrocOils sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem der ønsker en naturlig pleje af betændte sår, og andre ubalancer i huden. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungere antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7 ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder. CrocOil og også kendt for at reducere kløen.


Hvordan behandles muk med CrocOil?


Vask hestens ben med sæbevand.

Fugten blødgør sårskorperne så de lettere kan fjernes.

Når området er tørt, påføres CrocOil hele området.

Herefter er det ikke nødvendig at fjerne sårskorper mere, men blot at påføre CrocOil morgen og aften.


OBS  CrocOil er ikke et lægemiddel, men en alternativ måde at pleje hudlidelser.”Hej,


Jeg har modtaget og brugt jeres CrocOil, med STOR tilfredshed! Jeg tog nogle billeder henholdsvis inden, efter 3 dage og efter 1 uge, hvor det var væk, som jeg sender med.

Jeg havde døjet med dette muk i ca. 8 måneder - prøvet 7 forskellige salver, givet min hest 4 x penicillinkur, og fået taget biopsi uden held. Og så fandt jeg dette her via jeres annonce i Hest&Rytter Avisen.

Vidundermiddel!!


Med venlig hilsen

M E”


Hudpleje med

krokodilleolie

Hos Crocoil finder du lækre og effektive hudplejeprodukter med krokodilleolie.