Heste.Sarcoider

SARCOIDE:

Kom din hests sarcoider til livs!


Hvad er sarcoider hos heste?

Sarcoider er den hyppigste form for hudkræft hos heste. Det er en kræftform, hvor der ikke sker spredning til indre organer, men undertiden bliver sarcoiderne så store og udbredte, at de flyder sammen på større eller mindre hudområder. Sarcoider findes hos heste i alle aldre, men specielt heste mellem 8 og 15 år rammes af sygdommen.


Hvad er symptomerne på sarcoider?

Der er identificeret to typer af sarcoider med forskellig biologisk opførsel, den ene form går eventuelt over i den anden:


Den vorteagtige form har et tørt, forhornet eller vorteagtigt udseende. Den er sædvanligvis lille og kan være enten flad eller stilket. Afgrænsningen til det øvrige hud er skarp. Ofte vil en sådan form forblive uændret i længere tid, enkelte er endda set ophelet spontant. Hvis der går hul på dem, kan de udvikle sig til den mere aggressive type.


Den fibrolastiske type kan forekomme som hævelser i huden dækket af normal hud. Disse kan ofte fjernes kirurgisk uden komplikationer, da de ikke er infiltreret i det underliggende væv. Men der findes også en anden form, som giver store hævede områder med sår på overfladen. Denne type går ofte i dybden og ødelægger vævet omkring sig. Dette resulterer i, at sarcoiderne træder frem over hudens niveau. Sarcoiderne bliver større, og der bliver flere af dem.Hvorfor er CrocOil godt mod dette?


CrocOils sammensætning af omega fedtstoffer gør det ideelt til dem der ønsker en naturlig pleje af betændte sår, og andre ubalancer i huden. Oliens indhold af omega 9 er med til at fremme heling og lukningen af sår, blandingen af 6 og 9 fungere antibakterielt og svampe dræbende. Omega 7 ( palmitolsyre) er gavnligt for hudens slimhinder. CrocOil og også kendt for at reducere kløen.


Hvordan behandles sarcoider med Crocoil?


Vask området godt med sæbevand

Når området er tørt, påføres CrocOil 1 til 2 gange dagligt, morgen og aften.

Tinas hest havde en SARCOIDE


Jeg havde læst om krokodilleolie, og nu var det min tur til at få afprøvet om det er så godt som der siges… Og det er FANTASTISK… Her er min historie…. Min hoppe havde fået en sarcoide på siden af næseryggen, et rigtig dumt sted, da det er der hvor næsebåndet og grimen ligger… Den kan opereres væk, men kommer igen i 50% af tilfældende… Jeg havde ikke lyst til at bruge Xxterra, da det ætser og gør ondt… Så jeg besluttede mig for at prøve Crocoil…. Jeg startede med crocoil d 20 januar, og smurte hende 2 x dlg. Ved start af behandlingen er sarcoiden ca 2 cm i diameter, og ca 1 cm høj. Dette billede er taget 20 januar 2011. Jeg havde en forestilling om, at den ville skrumpe ind, når den blev smurt. Men i stedet for blev den skudt ud, og efter 2 uger var den 2,5-3 gange større…. Jeg satte derefter en elastik om sarcoiden, for at stoppe for blodtilførelsen…. Efter få dage blev den sort, og 2 uger efter faldt den af….


Læs artiklen i Hest&Rytter her


Hudpleje med

krokodilleolie

Hos Crocoil finder du lækre og effektive hudplejeprodukter med krokodilleolie.