Hund&Hund

Ægte krokodille:

Krokodilletårer er et udtryk, som bruges når tårer ikke er ægte, men derimod det rene skuespil. CrocOil er til gengæld 100 % ren krokodilleolie. Hverken mere eller mindre..

Af Henriette Rosenthal Muld
Ifølge opslagsværket Wikipedia harkrokodilleolie, som udvindes af fedtvæv fra krokodiller, været anvendtv både forebyggende og som behandling af en lang række af lidelser, på kryds og tværs af mange kulturer, herunder blandt andet det gamle Ægypten.


Denne gamle viden kommer nu os selv og vores husdyr til gode. CrocOil har nemlig en lindrende og helende effekt når det smøres direkte på sår og på problemhud i det hele taget. Når en krokodille får et sår efter et uheld eller en nærkamp med en artsfælle, så heler det bemærkelsesværdigt hurtigt, uden generende betændelse, som det ellers er nærliggende at få, når livsbetingelserne inkluderer ophold i grumset vand.


Det er krokodillens fedtlag der virker antibakterielt og det øger i høj grad helingsprocessen. ”Vi har længe anvendt og anbefalet krokodilleolie i klinikken, når vi har fået en hund ind, som har haft hudproblemer som for eksempel eksem som følge af allergi eller tørre sprukne trædepuder” fortæller Lars Madsen fra Barfklinikken og fortsætter, ” ja,

faktisk bruger vi det også, når vi opererer.


Vi smører det direkte på sårfladerne for at fremme helingen, og fordi det virker  betændelseshæmmende”. Det er sammensætningen i indholdet af krokodilleolien, CrocOil, som er helt unik, og derfor er det logisk at anvende olien ufortyndet, og helt uden tilsætningsstoffer i det hele taget.


CrocOil´s store indhold af omega 3, 6,7 og 9 fedtsyrer, giver lindring, næring og fugt til huden hvor det påsmøres, og virker hæmmende på bakterier, virus og har vist sig, også at være god til at forebygge og bekæmpe svamp.


Olien udvindes af fedtvævet fra krokodiller,som er opdrættet på farme. For en helt almindelig bleg dansker kan det godt virke lidt voldsomt, men ligesom vi i Danmark har køer og grise i fangeskab, er det i andre dele af verden helt naturligt at avle krokodiller. Der holdes en streng kontrol, så man som forbruger kan være sikker på at, CrocOil er produceret som et bæredygtigt produkt, og at bestanden af krokodiller ikke er truet af udryddelse. Med alle sine gode egenskaber, er CrocOil oplagt at bruge på hele familien, både til de to- og firbenede, når der opstår skrammer, rifter og hudproblemer i det hele taget.


Olien virker også lindrende på hud som har fået for meget sol, og derfor er blevet rød i

stedet for gyldenbrun.
Hudpleje med

krokodilleolie

Hos Crocoil finder du lækre og effektive hudplejeprodukter med krokodilleolie.