OM KROKODILLEOLIE

OM KROKODILLEOLIE

Krokodiller har det stærkeste immunsystem i verden. Denne opdagelse har gjort olien populær, selv om olien faktisk har været brugt i mange generationer af naturlige healere og er højt respekteret som et vidunder olie for huden.

Forskere har opdaget en kraftfuld agent i krokodiller. De mener, at disse stærke antibiotiske egenskaber findes i deres fedt, og at de en dag kan bruges til at bekæmpe infektion.


Tests har vist, at stoffet i krokodille blod og fedt, en anti-mikrobiel peptid, dræber stammer af ondartede bakterier, der er resistente over for alle standard antibiotika. På trods af de forfærdelige skader, som krokodiller påfører hinanden, bliver deres sår sjældent inficeret, selv når de når de opholder sig i bakterieforurenet vand. Sårene heler også på meget kort tid.


Crocodile Oil hjælper med at stoppe blødning, lindre forbrændinger og skoldninger, solskoldning, hudafskrabninger, forkølelsessår, insektbid og stik, irriteret og skadet hud. Dens anti-bakterielle og helende egenskaber er fremragende til brug i din behandling af acne, da det hjælper med at minimere ardannelse.

KROKODILLEN OG OLIEN

Krokodillen er ikke en truet dyreart. Den opdrættes på farme, primært med det formål at sælge krokodillens skind til modeindustrien til brug for tasker, sko og bælter og kødet til restauranter verden over, hvor krokodillehale anses for at være en stor delikatesse.

Krokodilleolie produceres af det fedtlag, der ligger under krokodillens hud, og er et biprodukt, når krokodillerne slagtes for at anvende skindet og kødet. Der opnås kun ca. 800 g. fedt fra en krokodille, som efter rensning og destillation bliver til ca. ½ l. olie.

OLIEN

"Ren Krokodilleolie" er, som navnet fortæller: REN. Du får den ufortyndede krokodilleolie.

CrocOil krokodilleolie er molekylært destilleret, sådan at urenheder er helt fjernet, uden kemikalier, parfume eller tilsætningsstoffer.

 

Vi tilsætter ingen vegetabilske olier, fordi krokodilleolie på grund af sin sammensætning bl.a. er karakteriseret ved meget let at kunne trænge ind i huden, og den egenskab ønsker vi ikke at ændre ved at tilsætte vegetabilske olier uden denne egenskab.

 

Vi tilsætter heller ingen æteriske olier. Æteriske olier har været brugt gennem årtusinder, til mange forskellige formål. Æteriske olier stammer fra naturen, og er stærkt koncentrerede. Æteriske olier er ganske vist naturlige, men langt de fleste indeholder fra naturens side en eller flere af de allergene parfumestoffer, Miljøministeriet og EU anbefaler, at man undgår.

Du får derfor med Crocoil - den rene krokodilleolie alle oliens unikke egenskaber:

 

EN YDERST PENETRERENDE NATURLIG OLIE. DE UNIKKE EGENSKABER AF OLIEN RESTITUERER NÆRING OG FUGTIGHED I KEDELIG, TØR, ÆLDET, KLØENDE, IRRITERET, REVNET HUD FORÅRSAGET AF DE SKADELIGE MILJØPÅVIRKNINGER."Ren Krokodilleolie" er, som navnet fortæller: REN.Kig ind i vores webshop og find de bedste produkter til dine behov.


Over hele verden anvender mange krokodilleolie og oplever oliens lindrene egenskaber på mennesker og dyr.

KONTAKT

LINKS

Ring til os:

2629 2660

E-mail:

Crocoil.dk

kontakt@crocoil.dk

Krokodilolie er rig på omega 3, 6,  og 9. Indeholdet af omega 9 er med til at fremme heling og lukning af sår, og en blanding af omega 6 og 9 olier, er kendt for at fungere antibakterielt og svampedræbende

BETALINGSMETODER

Copyright @ All Rights Reserved Crocoil ApS

Crocoil ApS  -  cvr. 36685948