PRODUKTER

Protective Day Cream:

naturlig og effektiv dagcreme til alle hudtyper

Denne naturlige og yderst effektiv dagcreme kombinerer de fugtgivende og gavnlige effekter af hyaluronsyre, jojoba, abrikosolie, Aloe Vera, shea butter, ren krokodilleolie og cocao butter. Kombination af disse giver den et højt indhold af antioxidanter. Ekstrakter af Hibiscus blomst og Lilly pilly er med til at give den anti-bakterielle egenskaber, og spirulina ekstrakt holder huden blød, smidig og beskyttet.

plejende og beskyttende balm

Balm

Den lækre balm fra Crocil Cosmetics – har en fugtgivende og plejende effekt med Shea Butter, Vitamin E, Grapefruit Seed Oil og Honning, som giver en unik og langvarig blødhed. Beskytter mod vind og vejr, og en blanding af Menthol, Lemon, Calendula Oil giver en dejlig smag og duft.

Repair Salve

nærer, reparerer og beskytter

Denne blødgørende salve er den perfekte løsning til reparation af områder af huden, som kræver ekstra opmærksomhed. Nærer, reparerer og beskytter selv den tørreste og mest medtagne hud.


Repair salven har en ekstra høj koncentration af omega 3, 6 og 9 og andre gavnlige essentielle fedtsyrer, herunder Vitamin E, en antioxidant med antibakterielle egenskaber, som effektivt trænger ind i huden og har beroligende og helende effekt. Cetearyl Olivate og Sorbitan Olivate er en unik naturlig emulgator fra Olivenolie, der reducerer hudens væsketab, har en høj fugtgivende effekt, er hypoallergen og hjælper kroppens biomimetik.

Tropical After-sun Lotion

Kølende og beroligende - fremmer heling

Denne After-sun Lotion er en unik blanding af ingredienser, der effektivt afhjælper solskoldning. Kombinationen af gavnlige olier vil afkøle huden og forbedre heling.


Indeholder blandt andet Aloe Vera, som hjælper mod solskoldning og forbrænding. Aloe Vera har desuden en antibakteriel effekt. Vitamin E, stimulerer kroppens immunsystem. Green tea er kendt for at fremme helingen af celler, så man restituerer bedre, og for at indeholde naturlige antihistaminer, der modvirker hævelse og irritation. After-Sun’en har en ekstra høj koncentration af omega 3, 6 og 9, som fremmer hudens restitution.

CrocOil

Ren krokodilleolie helt uden tilsætningsstoffer

antiageing og fugtregulerende natcreme

Night Cream

Denne unikke natcreme giver huden et skønhedsløft, mens du

sover. Minimerer fine linjer og tegn på tørhed og træthed i huden.

Denne creme er beriget med de naturlige antioxidanter fra hibiscus

blomst. Althearod ekstrakt og grøn te ekstrakt fugter, reparerer og fornyr din hud ( antiaging effekt ). Aloe Vera tilføjer cremen en antibakteriel effekt. Abrikoskærne olie reparerer beskadiget

hud og aktiverer dannelsen af nye hudceller. Indeholder desuden jojoba olie, macadamia olie, cocoa butter, sheabutter og grøn te ekstrakt.


Lip Balm

fugtende og nærende.

virker lindrende og præventiv mod herpes.

Crocil's lip balm indeholder sandeltræ olie, som giver en beroligende effekt på læberne.

Indeholder desuden vitamin A og E som styrker hudens immunforsvar. Shea butter er med til at give den en mild naturlig solfaktor (spf – 2). Dette - sammen med kokosolien - virker blødgørende og beskyttende på læberne.

Indholdet af omega 3 i krokodilleolien gør, at den virker lindrende og præventiv mod herpes.

 Håndlavet af naturlige olier

Facial Soap

Denne milde håndlavede økologiske ansigtssæbe passer til alle hudtyper. Sæben bidrager med at hele hudproblemer og hjælper dig til at få en sundere hud.


Indeholder bl.a. ingefær, der giver sæben en beroligende effekt, og som har antiseptiske egenskaber. Den rene kokosolie virker naturligt fugtgivende, da fedtsyrerne i kokosolien danner en barriere, som holder på fugten. Den virker også antibakteriel, og svampehæmende. Risklidolie indeholder antioxidanter. Solsikkefrøolie er med til at tilføre sæben vitamin E og antioxidanter. Æterisk citronolie opfrisker huden og stimulerer blodcirkulationen.

Citronolie har desuden en god virkning mod acne og uren hud.

Citrus infused body oil

blødgørende og fugtgivende

Denne body oil er en fusion af forskellige olier, der hver især har en sund og gavnlig effekt på huden og fugter ned i de dybere hudlag. Body oil har en ekstra høj koncentration af omega 3, 6 og 9, som virker antiinflamatorisk, og opstrammende på huden.
Derudover
 fremmer den hudens naturlige heling.

Indeholder blandt andet Lemon Myrtle olie, krokodilleolie, koldpresset æterisk Mandarin olie, og koldpresset æterisk lemon olie.

Ansigts rens og Makeup fjerner

Mild og plejende Ansigts rens og Makeup fjerner fra Crocoil. Velegnet til alle hudtyper. Med et højt indhold  af omega 3, 6 og 9, som virker antiinflamatorisk og opstrammende på huden. Fremmer hudens naturlige helingproces.
Indeholder også Jojoba olie, Krokodilleolie, E-vitamin, Citrus og Eukalyptus.